mandag, juli 15, 2024

Som I måske har spottet i mine tidligere indlæg, så er jeg ret vild med juice og sunde valg.

Jeg synes, Torvehallerne er et skønt sted fyldt med mange små lækre butikker og boder. Jeg elsker deres fantastiske boder med smukke blomster og grøntsagsboder med unikke grønsager, som ikke findes i de almindelige supermarkeder og grøntbutikker. Jeg går altid igennem grønsagsboden og kigger på sjove svampe og de utallige krydderurter. Som regel har jeg et andet ærinde i København, så jeg ikke rigtigt kan medbringe varerne, men jeg nyder at ose og kigge på de mange lækkerier.

Jeg har dog ved flere lejligheder købt specielle oste ved Arla Unika, værtindegaver i Xocolatl, lækker frokost hos Palæo og take-away fisk fra Hav2Go, som Bent og jeg medbragte til picnic i gårdhaven inden et teaterstykke i Grønnegårds Teatret i sommeren 2017.

I dag var jeg forbi Torvehallerne igen. Jeg skulle mødes med en veninde fra min studietid på ingeniørstudiet. Jeg ankom til København en god times tid før min aftale med min veninde. Foråret har ramt os i DK i disse dage, så Bent greb chancen og mødte mig i Torvehallerne, hvor vi sammen nød en forfriskende juice fra Vita Boost. Ud over juices sælger Vita Boost også shots, smoothies, sunde muffins og panini. Alt sammen gluten- og laktosefrit.

Jeg valgte den juice, der hed Grape Divine. Som navnet antyder, så indeholdt den bl.a. grape. Uhmm, den smagte himmelsk.

Så skulle tørsten melde sig, når man trænger til noget, der ikke er alt for usundt, så er dette et super valg!! Eller man kan kaste sig ud i nogle af de øvrige lækkerier, som de tilbyder.

Her finder du stedet

Vita Boost

Torvehallerne
Linnésgade 17 stade C8

Website: www.facebook.com/vitaboost.dk
Tags:

0 Kommentarer

Tilføj en kommentar

Seneste indlæg

Hold dig opdateret

Skriv dig på listen og få besked når der kommer et nyt indlæg på bloggen
Loading